Meteen naar de inhoud

Heling richt zich tot het weer heel worden van de mens in zijn totaliteit

In mijn begeleiding is er één rode draad: jou ondersteunen om je te (her)verbinden met je ‘ware
authentieke zelf’
. Verbinding maken met jezelf en wat jij nodig hebt.

We dragen allemaal een rugzak met ons mee en soms kan deze letterlijk te zwaar worden waardoor je niet meer verder kan in het heden. Trauma’s die je hebt opgelopen gedurende je kindertijd en/of jeugdjaren of traumatische ervaringen door een ongeval of plots verlies zetten zich vast in je lichaam.

Gevolgen hiervan zijn lichamelijke klachten, laag zelfbeeld, destructieve overlevingsmechanismen,
verslaving, angsten, negatieve overtuigingen, relatieproblemen, levensmoeheid, ..
Je voelt je moe, futloos, angstig en blijft vastzitten in steeds herhaaldelijke patronen.

Stap voor stap gaan we je rugzak leegmaken zodat je opnieuw verbinding kan maken met je authentieke zelf en wat je graag wil bereiken. Je wordt uitgedaagd om te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Het ontwikkelen van emotionele draagkracht begint steeds bij jezelf. Pas wanneer er een goede basis is, kan je er voor anderen zijn. Wanneer je emotionele draagkracht ervaart, voelen emoties en pijn niet meer aan als overweldigend of een bedreiging maar kan je surfen op de golven van emoties zonder je er in te verliezen.

Energetische healing

Elk probleem, blokkade of oorzaak kan je herleiden tot 3 thema’s: Gezondheid, relaties, financiën / projecten. We gaan niet op zoek naar symptomen of het verleden herbeleven, maar we gaan op zoek naar de oorzaak van de symptomen en werken met bewustwordingOpnieuw verbinding maken met jezelf en met wat jij nodig hebt.  Spanningen die niet worden aangepakt komen op de duur tot uiting via je lichaam, je relaties, werk, .. Terugkerende problemen waar geen beterschap in ontstaat.

“Hoe meer we onszelf zien als slachtoffers die gered moeten worden, des te meer zullen we mensen aantrekken die aanbieden om te helpen. Hoewel dit niet per se een slechte zaak is, maar het houdt ons afhankelijk van anderen en daardoor blijven we vastzitten in de ontkrachtende cyclus van de slachtoffermentaliteit.
Echt, als je jezelf eenmaal hebt gered, zal het universum op de een of andere manier samenspannen om je te helpen. Maar het werk moet van binnenuit worden aangestoken. Helemaal aan het einde zijn we zowel ons eigen slachtoffer als

ONZE EIGEN REDDER

Omar Cherif

Een sessie is er op gericht om meer (draag-) kracht te bekomen, inzicht te verkrijgen in  patronen, juiste ervaringen en mensen op je pad aan te trekken. Angsten, zware en belastende energieën te verwijderen.

 In samenwerking met mijn spirit helpers en krachtdieren maak ik gebruik van drum, ratel, klank, .. Helingtechnieken: trancereis, LEF heling, soul retrieval, cord cutting, ..

LEF Healing

LEF staat voor luminous energy field of energetisch veld/lichaam waarin er gewerkt wordt tijdens de heling. Psychologische en traumatische gebeurtenissen staan als het ware gegraveerd in ons lef systeem. Door illuminatie, extractie en chakra healing worden zware, belastende en geblokkeerde energieën verwijderd uit je energieveld. Het licht dat afkomstig is uit de kosmos,  wordt aangeroepen tijdens de illuminatie en gekanaliseerd via de chakra’s. Het is een genezingsproces in je blauwdruk. Het brengt je weer in harmonie en verbind je met je authentieke zelf.

Cord Cutting

Cord cutting is het doorsnijden van belemmerende energetische koorden tussen jou en een persoon of situatie.

Soul Retrieval

Gaandeweg je leven verlies je delen van je ziel – cruciale, essentiële delen van jezelf, die jou van leven en vitaliteit voorzien. Dit ontstaat door een ongeluk, overlijden van geliefden, mishandeling, verbroken relaties, misbruik en andere ingrijpende ervaringen en trauma’s. Het is een soort van beschermingsmechanisme om de pijn niet ten volle te moeten ervaren.

Wanneer je een groot zielsdeel, of meerdere zielsdelen verloren hebt, ben je niet langer in staat je leven ten volle te leven – volgens de sjamanistische zienswijze leidt zielsverlies uiteindelijk tot mentale, fysiek of spirituele problemen. Tijdens een soul retrieval gaan we op zoek naar dit verloren zielsdeel om het geheelde zelf terug mee te brengen.

Wanneer is er sprake van zielsverlies?

  • Je vindt het moeilijk om in je lichaam ‘aanwezig’ te zijn.
  • Je hebt een gevoel van buiten je lichaam te zijn en het observeert als een film.
  • Je een verdoofd of apathisch gevoel hebt
  • Je voelt je niet thuis in de wereld
  • Je lijdt aan chronische depressie
  • Je hebt het gevoel dat je trauma’s onderdrukt
  • Je zoekt naar bezigheden buiten jezelf om een innerlijke ruimte of leegte op te vullen
  • Je hebt het moeilijk om je leven weer op orde te krijgen na een scheiding of overlijden
  • Verslavingsproblemen, zoals alcohol, drugs, eten, seks of gokken
  • Herhaaldelijke familie patronen

Healing is not necessarily about curing. 
As your inner light grows – anything is possible.”

Alberto Villoldo

De duur van een afspraak is afhankelijk van persoon tot persoon. Misschien heb je de eerste keer nood aan een langer durend gesprek.
Ik neem gemiddeld 2u tot 3u de tijd voor een gesprek en/of healing.
Ik werk met een vaste prijs en het Dana principe (Geven, vrijgevigheid en ruimhartigheid.).
Je betaald €90 voor 2u
Je kan ervoor kiezen om nog een bijdrage te schenken.
~ Voel wat het voor jou waard is en geef naar je mogelijkheden ~